www.ditra.bg | CAD/CAM център ДиTра

Други сайтове на ТехноЛогика

ТехноЛогика взе участие в „Българския кариерен форум“ в Лондон

12 март 2018
На 10.03.2018г. се състоя единственото по рода си кариерно изложение за българи в чужбина – BG Careers Fair UK. Мероприятието се проведе в Посолството на Република България в Лондон и събра над 250 специалисти от разнообразни сфери – IT, икономисти, бизнес консултанти, инженери, юристи и др. Форумът е възможност младите българи да разберат от близо какви са възможностите им за кариерно развитие у нас.

Посетителите успяха да се запознаят с предимствата на работа в ТехноЛогика – множество съвместни дейности с международни организации и чуждестранни инвеститори, да бъдат част от компания с фокус върху иновациите и новаторския дух.

За шеста поредна година на изложението присъстваха много българи, които искат да продължат професионалния си път в родината. ТехноЛогика вярва, че можем да бъдем успешни и да постигаме мечтите си в България, затова подкрепя младите таланти.

Компанията успешно работи с университети от цялата страна, а от 2005г. развива стажантската си програма, насочена към разработването на софтуер. След края на стажа повечето участници започват кариерата си в екипа на ТехноЛогика. Софтуерната компания е инициатор на програмата „Инженерното образование – солидно и работещо“, доказана като работещ модел на взаимодействие между бизнеса и образованието.
Категории:
  • Събития